Parohia Sfintii Trei Ierarhi

- BACĂU- 

Înălţarea Domnului şi Ziua Eroilor sărbătorite în Parohia „Sf. Trei Ierarhi” Bacău

La Slăvitul Praznic al Înălţării Domnului, joi 06 iunie 2019, când se sărbătoreşte şi Ziua Eroilor, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, preoţii Parohiei „Sfinţii Trei Ierarhi” din Bacău, împreună cu enoriaşii pe care îi păstoresc au adus un prinos de cinstire Eroilor Neamului Românescprin rugăciuni de pomenire şi cântece patriotice.

După săvârșirea Sfintei şi Dumnezeieştii Liturghii, toată suflarea a mers în „Grădina Sfinţilor Trei Ierarhi”, unde a fost oficiată slujba de pomenire în memoria eroilor, a ostașilor și luptătorilor români, iar în semn de recunoștință clopotele au fost trase pentru înaintașii noștri care s-au jertfit pentru Credință, Neam şi Ţară.

Elevi ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Drăgan”, însoţiţi de doamna Prof. de Religie Mirela Cîrlan, au venit la biserica „Sf. Trei Ierarhi” Bacău pentru a comemora Eroii Patriei, împodobind cu prezența lor acest eveniment, fluturând steaguri ticolore, înălțând rugăciuni și intonând cântece patriotice.

Veşnică pomenire Eroilor Neamului Românesc!