Parohia Sfintii Trei Ierarhi

- BACĂU- 

Bunul Dumnezeu să vă răsplătească jertfa!

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, parohia „Sfinţii Trei Ierarhi” din Protopopiatul Bacău a susţinut în anul 2017 o rodnică activitate social-filantropică, misionară, culturală şi administrativ-gospodărească, desfăşurând diverse proiecte parohiale, eparhiale și patriarhale, cu sprijinul Consiliului Parohial, a preoţilor, Pr. paroh Aurel Cîrlan împreună cu preoţii slujitori Mihai-Flavius Balaban şi Marian Gliga, dar şi a numeroşilor voluntari.

Unul dintre principalele obiective ale anului 2017 a fost continuarea lucrărilor la edificarea aşezământului social-cultural-duhovnicesc al parohiei. Dăm slavă Bunului Dumnezeu că am reuşit să turnăm placa dintre nivele la începutul lunii decembrie şi nu a trebuit să aşteptăm până la primăvară.

Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi apreciem implicarea jertfelnică a enoriașilor și fiilor duhovnicești ai parohiei ca o dovadă a lucrării harice a lui Dumnezeu în lume, prin revărsarea dragostei Sale nemărginite față de oameni.

Vă rugăm ca în măsura dorinţei şi a posibilităţilor de care dispuneţi dumneavoastră personal, firma sau instituţia pe care o reprezentați, să ne sprijiniţi în continuare la edificarea aşezământului social-cultural-duhovnicesc al parohiei, în care ne dorim să realizăm următoarele obiective: cantină socială, capelă, cabinet IT pentru tineri, centru de socializare pentru vârstnici, cabinete de psihologie şi reflexoterapie, grupuri sanitare, etc.